+ GrotesqueNatsuo KirinoIn her riveting new novel Grotesque, Kirino once again depicts a barely known Japan. This is the story of three Japanese women and the interconnectedness of beauty and cruelty, sex and violence, ugliness and ambition in their lives.Tokyo prostitutes Yuriko and Kazue have been brutally murdered, their deaths leaving a wake of unanswered questions about who they were, who their murderer is, and how their lives came to this end. As their stories unfurl in an ingeniously layered narrative, coolly mediated by Yuriko’s older sister, we are taken back to their time in a prestigious girls’ high school—where a strict social hierarchy decided their fates—and follow them through the years as they struggle against rigid societal conventions.Shedding light on the most hidden precincts of Japanese society today, Grotesque is both a psychological investigation into the female psyche and a classic work of noir fiction. It is a stunning novel, a book that confirms Natsuo Kirino’s electrifying gifts+ Blue Shoes And HappinessAlexander Mccall Smith+ The Undomestic GoddessSophie Kinsella+ A Thousand Splendid SunsKhaled Hosseini+ Hunter Of DuneBrian Herbert & Kevin J. Anderson+ Ugly AmericansBen Mezrich+ The History Of LoveNicole Krauss+ The Messiah CodeMichael Cordy+ FreakonomicsSteven D. Levitt & Stephen J. Dubner+ MiddlesexJeffrey Eugenides[versi indonesia juga sudah ada]In the spring of 1974, Calliope Stephanides, a student at a girls’ school in Grosse Pointe, finds herself drawn to a chain-smoking, strawberry blond clasmate with a gift for acting. The passion that furtively develops between them–along with Callie’s failure to develop–leads Callie to suspect that she is not like other girls. In fact, she is not really a girl at all.The explanation for this shocking state of affairs takes us out of suburbia- back before the Detroit race riots of 1967, before the rise of the Motor City and Prohibition, to 1922, when the Turks sacked Smyrna and Callie’s grandparents fled for their lives. Back to a tiny village in Asia Minor where two lovers, and one rare genetic mutation, set in motion the metamorphosis that will turn Callie into a being both mythical and perfectly real: a hermaphrodite.Spanning eight decades–and one unusually awkward adolescence- Jeffrey Eugenides’s long-awaited second novel is a grand, utterly original fable of crossed bloodlines, the intricacies of gender, and the deep, untidy promptings of desire. It marks the fulfillment of a huge talent, named one of America’s best young novelists by both Granta and The New Yorker.+ VelocityDean Koontz+ State Of FearMichael Crichton+ Out Natsuo Kirino+ The First CasualtyBen Elton+ A Long Way DownNick Hornby+ City In The SkyJames Glanz & Eric Lipton“A fascinating story . . . Those who delighted in Caro’s Power Broker will relish City in the Sky.” -Thomas Bender, The New York Times Book Review The World Trade Center was the biggest and brashest icon that New York has ever produced-a pair of magnificent giants that became intimately familiar around the globe. In this vivid, brilliantly researched narrative, New York Times reporters James Glanz and Eric Lipton re-create the life of the World Trade Center from its genesis in David Rockefeller’s ambition to rebuild lower Manhattan to the spirited battles with local storeowners and powerful politicians who opposed it, to the bold structural engineering innovations that would later determine who lived and died in its collapse. And like David McCullough’s The Great Bridge, City in the Sky is a riveting story of New York itself- of architectural daring, political maneuvering, human ambition and frailty, and a lost American icon.

OmuniuumJl. Ciumbuleuit 151b lt.2 Bandung[buka mulai jam 10 pagi – jam 10 malam]

English, seken :+ Tales Of Mystery And ImaginationEdgar Allan Poe – 594page – Rp25,000 + Emile Jean-Jacques Rousseau – 533page – Rp25,000 + The Pleasant War In GermanyEngels – 245page – Rp50,000 + Nostromo Joseph Conrad – 388page – Rp15,000+ 21st Century Dictionary Of Quotations The Princeton Language Institute – 596page – Rp35,000 + The Greatest Miracle In The WorldOg Mandino – 108page – Rp20,000 + The Greatest Salesman In The World Og Mandino – 112page – Rp20,000 + Licks Of Love John Updike – 356page – Rp40,000 + A Widow For One Year John Irving – 592page – Rp40,000 + The English Patient Michael Ondaatje – 302page – Rp45,000

Indonesia, baru :+ Age Of Bronze – A Thousand Ships Eric Shanower – Rp45,000+ Dracula Bram Stoker – Rp54,000+ The Book Of Five Rings Miyamoto Musashi – Rp27,000+ The Bartimaeus Trilogy (Buku Dua) – The Golem’s EyeJonathan Stroud – Rp50,000

Indonesia, seken :+ Trio Detektif – Misteri Nuri Gagap Alfred Hitchcock – Rp8,000+ Misteri Di Tally-Ho Enid Blyton – Rp8,000+ Misteri Di Holly LaneEnid Blyton – Rp8,000+ Kelas Lima Di Malory TowersEnid Blyton – Rp8,000+ Kelas Dua Di St. Clare Enid Blyton – Rp8,000+ Stop – Manusia Ular Stefan Wolf – Rp8,000+ Lima Sekawan – Rahasia Logam Ajaib Enid Blyton – Rp8,000+ Lima Sekawan – Karang SetanEnid Blyton – Rp8,000+ Klub Ilmuwan Edan – Monster Di Danau Strawberry Bertrand R. Brinley – Rp8,000+ Tamasya Laut Edith Unnerstad – Rp8,000

– Muse – Showbiz 45,000– Beavis And Butthead – Do America 40,000– Marilyn Manson – Smells Like Children 50,000– Marilyn Manson – Portrait Of An American Family 50,000– Alanis Morissette – Under Rug Swept 45,000– Bjork – Debut 55,000– Alanis Morissette – Mtv Unplugged 45,000– Alanis Morissette – So-Called Chaos 45,000– Massive Attack – No Protection 50,000– Sugar Ray – No Cerveza No Trabajo 40,000– Pink – Missundaztood 40,000– Bjork – Telegram 55,000– Jet – Get Born 50,000– Notre Dame – De Paris 40,000– P.O.L. – Parade Of Losers 40,000– All Saints – Saint Sinners 45,000– Offspring – Live In Concert 40,000– Moby – Songs 45,000– Bjork – Post 55,000– Korn – Immortal 40,000– Bjork – Selma Song 55,000

koil, akhirnya rilis mini album yang mungkin berjudul ‘BlacklightShines On’,terdiri dari 6 lagu,1. Kenyataan Dalam Dunia Fantasi 4:062. Semoga Kau Sembuh pt. II 7:583. Ajaran Moral Sesaat 4:524. Aku Lupa Aku Luka 4:315. Hanya Tinggal Kita Berdua 7:336. Sistem Kepemilikan 4:40

Menurut gosip dari salah satu sumber, bilangnya album ini tidak akandijual sama sekali, tapi akan dibagikan gratis mungkin berupa cdkopi, link di internet, barteran lagu lewat flashdisk teman, dan lainnya.salah satu lagu yang sudah bisa di download ada dihttp://deathrockstar.info/koilblacklight, berjudul kenyataan dlamdunia fantasi.

Harga : Rp 55.000,-Harga omu : Rp 50.000,-Tebal : 576 halamanTerbit : April 2007Genre : Mystery & ThrillersPengarang : natsuo kirino

tidak disarankan untuk mereka yang tidak suka membaca tentang kekerasan, pembunuhan, keluarga yang tidak bahagia, mafia dan sadomasokisme.detail ceritanya rapi [saking rapinya dibeberapa tempat bikin gw agak bosan], terjemahannya cukup enak dibaca. ceritanya sendiri, tentang kehidupan empat orang wanita di jepang yang bekerja disebuah pabrik yang sama, punya kesulitan hidup yang sama, dengan karakter yang sangat berbeda.gw mau aja cerita lebih detail tentang buku ini, tapi di cover belakang, jika kebetulan kamu berkunjung ke toko buku dan menemukan buku ini kemudian membaca cover belakangnya, udah ada sinopsis cerita yang cukup jelas, jadi gw cukup bilang kalo buku ini masuk sebagai salah satu buku yang gw suka karena dia membuat gw berpikir kembali tentang apa yang sebetulnya “tidak mampu” dilakukan oleh manusia terutama oleh mahluk yang berjenis kelamin perempuan.katanya sih udah ada filmnya trus buku ini menang penghargaan gran prix crime story di jepang sebagai novel misteri terbaik di jepang.btw, jangan berharap ketemu cerita cinta yang biasa di buku ini yaks, cerita cintanya ada, tentang penemuan belahan jiwa, tapi sakit.

direview oleh : penjaga omuniuum

Novel Bahasa Inggris, seken :

+ Different season feat the shawshank redemptionStephen King – 560page – Rp38,000+ Emily dickinson – Poems Selected BY Ted Hughes50page – Rp35,000

Bahasa Indonesia Baru :

+ MAO – Kisah-kisah yang Tidak DiketahuiJung Chang & John Halliday – Rp140,000+ Nasib dan Perjuangan BUruh di IndonesiaDR. Eggy Sudjana, SH, MSI – Rp24,000+ Budha 4 : HUtan UruwelaOsamu Tezuka – Rp27,000+ Cinta, Seksualitas & MatriarkiErich Fromm – Rp43,000

Selengkapnya di : mad-magz

boxset cds

By in cd

+ joy division heart and soul boxset + new order retro boxset + the clash essential + the clash singles ’77 – ’85

buat yang suka musik dan suka nonton dvd konser/videoklip/dokumenter, koleksi dvd kita bisa klik : omudvdplus kalo langsung ke tokonya, kita baru aja beli tivi+dvdplayer.jadi bisa dicoba.. :D

kita lagi nambah link teman-teman di blog ini. jadi buat yang mau linknya ada di omuniuum, tinggalin komen atau shoutbox aja, ntar kita link terus sampe tak terhingga.thanks yaks!